sâmbătă, 12 septembrie 2009

Lagoniss Grand Resort. Merita sa fi nabab?

Cum se apropie toamna, am zis sa ne bucuram de cateva zile cu soare in Grecia. Avand in vedere ca ne uitam dupa o locatie apropiata de tara si cu zbor direct am zis ca nu ne poate strica 4 zile in Grecia. Bine dar Grecia este mare, unde sa mergem. Dupa un search rapid pe internet, am descoperit un loc aproape de Atena, mai exact la 41 de km de centrul orasului sau 21 de km de aeroport, Lagonissi Grand Resort.
Este adevarat ca preturile erau astronomice ele putand ajunge pentru anumite vile in jur de 30.000 de euro pe noapte, dar am zis ca nu strica sa le scriem un email sa ne faca o oferta pentru 4 nopti. Zis si facut. Le-am scris si dupa scurt timp a venit si raspunsul. 300 de euro cu upgrade de camera, mai exact in loc sa stam in mai buliding ne-au dat un bugalow pe plaja. Lagonissi este un resort care se intandite de cateva hectare buna cu toate facilitatile pe care ti e poti imagina. De la transport cu elicopterul s-au jet-ul pana la valet personal. Sigur ca nu era cazul nostru dar daca eram nababi aveam cum sa ajngem in stil in locatia minunata.
Dupa 1:20 de minute de zbor cu o mizerie de avion, by the way Olympic este o companie de 2 lei care, inchiriaza aeronave de la companii de low cost si pe care le folosesc pe anumite rute, Bucuresti - Atena fiind una dintre ele, am ajns in Lagonissi. Ne i-au oamenii in primire ne duc la bungalow si incep sa ne zica despre camera. Acum sa nu va inchipuiti ca era ceva nemaivazut. Nu, era de fapt camera normala a unui hotel obisnuit de 5 stele, cu anumite faciitati suplimentare, de ex sauna.
In fine, am luat camera in primire, iar la plecare cetatenii ne spun " ar fi bine sa nu umblati singuri la panoul de comanda a aerului conditionat pentru ca este cam complicat. M-am uitat si intradevar ca sa butonezi la el probabil ca iti trebuiau cunostiinte de fizica avansata.
Dar sa revenim la subiect.
Nu-mi place sa fiu nabab pentru ca:
- banii se fac greu si ii cheltui usor
- indiferent de cati bani costa camera serviciile sunt mai mult sau mai putin la fel
- apa Mediteranei ramane la fel
- toti nababii greci sunt cam naspa.
- pentru ca nu este locul meu acolo.

Prin urmare daca aveti bani nu ii aruncati pe geam cu o locatie gen Lagonissi Grand Resort.
Va pup pe portofel